Ejani të studioni në “Harry Fultz”

Aty ku tradita dhe profesionalizmi flasin të njëjtën gjuhë!
Tek ne do të përfitoni nivelin më të lartë të dijeve në: Shkencat bazë TIK – Elektronikë, Telekom, Sistemet
Dixhitale, Rrjeta Kompjuterike, Manaxhim, Marketing, Financë, Auto – Diagnostifikim – Mekanikë.

TË REJA

Kampi Veror “Fultz” 2024!

Kampi Veror “Fultz” 2024! Një aventurë e re i pret fëmijët tuaj🌞 📌Fillojmë me 18 Qershor 📌Ora 8:00- 15:00 Programi: Pishine Drone Robotike Arte& Crafts Lojra edukuese Shkencë Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline

Tradita e Ditës Olimpike vazhdon

Tradita e Ditës Olimpike vazhdon… Viti i 21-të i saj në Fultz⚽️ Një event ku bëhen bashkë sporti i suksesshëm, mësimdhënia profesionale, aktivitete dhe gara të shumëllojshme sportive. Falenderime Dep. të Edukimit Fizik për këtë punë të arrirë!

First Place – StartUP

Për të tretin vit radhazi nxnënësit tanë pjesë e klubit të robotikës shpallen triumfues në kompenticionin e ideve organizuar nga universiteti “Metropolitan” për shkollat e mesme dhe të larta. Fitues i vendit të parë u shpall projekti “APM” ( një …

ZYRA KËSHILLIMORE

ALUMNI

PUBLIKIME

AKTIVITETE / PROJEKTE

Kampi Veror “Fultz” 2024!

Kampi Veror “Fultz” 2024! Një aventurë e re i pret fëmijët tuaj🌞 📌Fillojmë me 18 Qershor 📌Ora 8:00- 15:00 Programi: Pishine Drone Robotike Arte& Crafts Lojra edukuese Shkencë Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline

NA NDIQNI

NË FACEBOOK

KONTAKT

Shkolla e Mesme

Godina A, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2222 008
Cel: 069 60 22 008
Fax: +355 42222 008
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

Kolegji Komunitar

Godina C, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2228 746
Cel: 068 20 60 128
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

INSTITUTI ``HARRY FULTZ`` DHE KOMUNITETI
100
Vite Histori
250
Maturantë
1500
Studentë
100
Staf Akademik
25000
Alumni