Nxënës ekselent ndër vite

Krenohemi me ju:

Ened Ketri, Jorida Papakroni, Gerti Bogdani, Albion Bogdani, Ariel Apostoli, Aleksander Bello, Azmi Stringa, Rudina Preci, Albiona Emiri, Alva Sena, Arba Baxhaku, Enida Caushi, Ernaso Kerbizi, Evald Hoxha, Klevis Xhelilaj, Besjona Kau, Olesja Lami, Sevasti Cani, Deni Vangjeli, Fjorda Xhiku, Klarisa Kopliku, Nevald Germenji, Ertion Axha, Anisa Vrenozi, Suela Maxhelaku, Olta Bashkurti, Johan Cipi, Sabina Begaj, Junik Balisha, Ingrid Jokici, Julian Reci, Regi Shehi, Orest Ahmetbeja, Spiro Barjami, Levi Kapllani, Anisa Feshti, Emi Memaj, Livia Shkoza, Kristina Cico, Aulon Kuqi, Rozana Nazarko, Mario Zyla, Daniel Shkurti dhe Klajd Zyla! 
Gezuar Festat dhe suksese në 2018!

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key