Këshillim Karriere

Kolegji Universitar LUARASI ishte i pranishem sot ne ambjentet e Institutit Harry Fultz, ku ndermori nje takim prezantues me maturantet e shkolles rreth programeve te studimeve ne nje prej 4 shkollave te larta te akredituara ne Shqiperi. Nen drejtimin e rektorit te Kolegjit Universitar LUARASI Prof.Dr. Et’hem Ruka, maturantet tane u njohen me avantazhet, kerkesat, kushtet e pranimeve, tarifat, bursat dhe programet mesimore, gjithcka e prezantuar me seriozitet dhe perkushtim nga profesoret e nderuar: Prof.Asoc.Dr. Anni Dasho, Prof.Asoc.dr. Elvin Meka, Prof.Asoc.Dr. Indrit Baholli, Prof.Asoc.Dr.Mateo Spaho.

Instituti Italian i Kulturës, me përfaqësuesen e saj znj. Violeta Gjoni, në bashkëpunim me disa prej universiteteve më të njohura italiane, mundësuan sot një prezantim mbi edukimin dhe formimin e studimeve të larta në shtetin fqinj, Itali. Në kuadër të këshillimit të karrierës, HFI gjithmonë qëndron një hap përpara drejt orientimit të duhur të njohurive dhe mundësive të maturantëve tanë. Si e tillë, na nderuan me pjesëmarrjen e tyre këto universitete: Università di Padova, Università degli Studi di Chieti e Pescara, Università Politecnica Delle Marche, Ancona – Dr. Silvia Mangialardo, Shefe e zyrës së marrëdhënieve ndërkombëtare; Politecnico di Torino – Barbara Minuzzo, Mobility Unit-Incoming & Francesca Ferrero; Incoming and outgoing mobility division. HFI ofron gjithmonë mundësitë më të mira për një edukim të lartë cilësor dhe profesional!

Në muajin Mars në bashkëpunim me E&B consultancy, nxënës të viteve të ndryshme të shkollës sonë paten mundësinë të njihen me dy prej shkollave elitë në fushën e hotelerisë dhe turizmit në Europe, “Les Roches” dhe “Glion”, me qendër në Zvicër dhe simotra në Spanje, Çikago dhe Japoni… Përqafësues të shkollës znj. Fabienne Rollandin dhe z. Nijat Musajev folën mbi mundësinë e edukimit në këtë sektor në rritje dhe me shumë interes në tregun e sotshëm të punës. HFI gjendet pranë nxënësve në çdo faze këshillimi drejt orientimit të studimeve të larta, brenda dhe jashtë vendit.

Kënaqësi të mirëpresësh përfaqësues të Universitetit të Nju Jorkut në “Harry Fultz”! Orientimi drejt karrierës është tejet i rëndësishëm dhe ndaj duhet vëmendje dhe interes i plotë. Në këte kuadër, maturantët e gjimnazit të përgjithshëm dhe të elektronikës, patëm mundësinë të zhvillojnë një takim të hapur me përfaqësues nga Nju Jork University, të dëgjojnë fjalën përshëndetëse nga Dekane e fakultetit të Informatikës dhe të ndjekin nga afër udhëzimet nga zyra e pranimeve dhe e karrierës.

St. Stephen College eshte nje rrjet nderkombetar i qendrave te arsimit, teresisht bashkekohor dhe tejet kerkuese, me zyre qendrore ne Vjene, Austri. Nxenesit e viteve te fundit te shkolles sone, u prezantuan sot me kushtet e pranimit ne universitetet shteterore austriake, kerkesat paraprake, programet e studimit, kushtet financiare. Ky aktivitet vjen serish ne kuader te orientimit te studimeve te larta drejt universiteteve nderkombetare.

St. Stephen College eshte nje rrjet nderkombetar i qendrave te arsimit, teresisht bashkekohor dhe tejet kerkuese, me zyre qendrore ne Vjene, Austri. Nxenesit e viteve te fundit te shkolles sone, u prezantuan sot me kushtet e pranimit ne universitetet shteterore austriake, kerkesat paraprake, programet e studimit, kushtet financiare. Ky aktivitet vjen serish ne kuader te orientimit te studimeve te larta drejt universiteteve nderkombetare.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key