Lajme

Ditën e Hënë, nxënësit e “Harry Fultz” kanë marrë pjesë në një aktivitet që kujtoi viktimat e Holokaustit. Në kuadër të ditëve përkujtimore në lidhje me ngjarjet e Luftës së dytë Botërore Ministria e Arsimit realizoi këtë aktivitet, ku pasqyroheshin momentet kryesore historike të lidhura...

Formulari A1 shërben për të krijuar një database për maturantët dhe njëkohësisht për të përcaktuar lëndën me zgjedhje. Pas përfundimit të fazës së parë tek portali qeveritar e-albania, vazhdon plotësimi në faqen "Matura Shtetërore 2019", ku kontrollohen edhe një herë të dhënat e plotësuara në...

Kolegji Komunitar “Harry Fultz” ka çelur sezonin e dytë të regjistrimeve në kurse dhe programe profesionale në fushat: Teknologji Informacioni, Gjuhë të Huaja dhe Teknika të Aplikuara.Fillojmë së shpejti programet: Grafikë dhe Dizenjim (9 muaj); Administrim Rrjetesh Kompjuterike (6 muaj); Specialist IT (3 muaj); CISCO...

Dhe me këto foto nga ballo e fundvitit vjen dhe urimi ynë për të gjithë Ju...

Eshtë projekti pjesë e të cilit u bë edhe shkolla jonë. Dje salla e auditorit ka qenë plot me të ftuar: prindër, mësues e përfaqësues të Caritasit Tiranë – Durrës të cilët i falenderojmë jo vetëm për prezencën, por edhe për mundësinë e bashkëpunimit.Emigracioni është...

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key