Author: igli

Një vit i ri shkollor në Fultz do të thotë një vit i ri Olimpik, gjatë të cilit organizohen aktivitete të ndryshme sportive për nxënësit e shkollës: ndeshje miqësore në kategoritë futboll, volejboll dhe basketboll, quizi olimpik i viteve të para, street-volley dhe street-basket e...

Sot në “Harry Fultz” nxënës të drejtimeve biznes dhe gjimnaz i përgjithshëm janë vendosur përballë testeve përgatitore të Maturës Shtetërore.Nxënësit e biznesit kanë zhvilluar provimin e teorisë profesionale. Ky provim i cili përmban pyetje nga tre lëndë kryesore: Kontabilitet, Ekonomi dhe Menaxhim, konsiston në parapërgatitjen...

Festivali “Gjergji Trola” me mbështetje të Bashkisë Tiranë ka organizuar edhe këtë vit konkursin midis shkollave të mesme të Tiranës dhe jo vetëm, në kategorinë “aktrim”. Pjesmarrës në festival ishte dhe grupi i aktrimit të “Harry Fultz”.Për përzgjedhjen e aktorëve nxënësit kanë zhvilluar audicione në...

Në auditorin e shkollës, Departamenti i Shkencave të Natyrës, dega biologji me mësueset Enilda dhe Dhurata, realizuan me nxënësit e viteve të para dhe të treta projektet mbi tematikën më shqetësuese të shoqërisë: "Duhani, Alkooli dhe Droga".Këto projekte u shoqëruan dhe me një skenar të...

Data 6 Prill i ka gjetur nxënësit e Institutit “Harry Fultz” në ambjentet e Qendrës Rinore Tiranë, në Ditën Ndërkombëtare të Arduino-s 2019.Ndër shumë projekte të realizuara, më kryesoret ishin robotët e ndërtuar për kampionatin e Robotikës në “Harry Fultz". Pas një prezantimi të shkurtër...

Tema këtë herë ishte: “Cënimet e Kontratës”. Gjatë kësaj vizite nxënësit janë njohur me rastet e “Cënimit të Kontatrës” dhe me procedurën që ndiqet në rast të mosrespektimit të saj.Gjatë vizitës së bërë në këtë biznes nxënësit kanë bërë pyetje të ndryshme si psh: Si...

Në kuadrin e aktiviteteve për thellimin e njohurive mbi gjeografinë e Shqipërisë, klubi i Gjeografisë zhvillon këtë veprimtari mbi “Ekosistemet lagunore të bregdetit shqiptar të Adriatikut dhe Jonit e rëndësia e tyre për zhvillimin ekonomik të vendit.”Shqipëria edhe se është vend i vogël dallohet për...

Dje në sallën e auditorit të Institutit “Harry Fultz” u zhvillua prezantimi i Klubit të Robotikës për vitin 2018 - 2019. Eventi më i rëndësishëm për këtë vit akademik dhe në veçanti një nga aktivitetet më masive në 5 vitet e këtij klubi.Këtë vit organizohet...

Instituti “Harry Fultz” uron stafin e tij dhe gjithë mësuesit kudo! Në këtë ditë të veçantë, ju urojmë JU, kudo që jetoni e punoni, Gëzuar 7 Marsin, ditën tuaj!Në këtë ditë ne ju nderojmë për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, po...

KOLEGJI KOMUNITAR “HARRY FULTZ” OFRON MUNDESINE E TRAJNIMIT PER: “SPECIALIST I MESEM AVIACIONI”Kurse profesionale të specializuara:-Agjent për Shërbimet Aeroportuale (3 muaj)-Agjent për Shërbimet e Kompanive Ajrore (3 muaj)-Agjent për Mirëmbajtjen teknike të avionëve (5 muaj teori + 1 muaj praktikë)Kriteret që duhet të plotësohen për...