Author: igli

Dje në sallën e auditorit të Institutit “Harry Fultz” u zhvillua prezantimi i Klubit të Robotikës për vitin 2018 - 2019. Eventi më i rëndësishëm për këtë vit akademik dhe në veçanti një nga aktivitetet më masive në 5 vitet e këtij klubi.Këtë vit organizohet...

Instituti “Harry Fultz” uron stafin e tij dhe gjithë mësuesit kudo! Në këtë ditë të veçantë, ju urojmë JU, kudo që jetoni e punoni, Gëzuar 7 Marsin, ditën tuaj!Në këtë ditë ne ju nderojmë për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, po...

KOLEGJI KOMUNITAR “HARRY FULTZ” OFRON MUNDESINE E TRAJNIMIT PER: “SPECIALIST I MESEM AVIACIONI”Kurse profesionale të specializuara:-Agjent për Shërbimet Aeroportuale (3 muaj)-Agjent për Shërbimet e Kompanive Ajrore (3 muaj)-Agjent për Mirëmbajtjen teknike të avionëve (5 muaj teori + 1 muaj praktikë)Kriteret që duhet të plotësohen për...

Debati është një veprimtari që kërkon orë të gjata pune kërkimore, orë të gjata per të perfeksionuar aftësitë për të folur në publik, por mbi të gjitha kërkon elasticitet dhe aftësi për të bashkëpunuar në grup, për të bërë zgjedhje të vështira nën presionin e...

Duke prekur të gjitha disiplinat sportive, Instituti “Harry Fultz” po ecën gjithnjë e më përpara me sportistë nga çdo grupmoshë. Nën moton” Më shumë sport në shkolla për një edukim të shëndetshëm!” kanë filluar ndeshjet e ekipeve sportive midis shkollave, të cilave nuk u mungon...

Kolegji Komunitar “Harry Fultz” vjen shpesh me programe të reja. Së shpejti nisim kursin e ri SAP ABAP. SAP ABAP është gjuhë programimi që qëndron sot në qendër të revolucionit të teknologjisë së informacionit. Ky softwar-e i ofron kompanive instrumenta te fuqishme per te menaxhuar financat,...

Ditën e Hënë, nxënësit e “Harry Fultz” kanë marrë pjesë në një aktivitet që kujtoi viktimat e Holokaustit. Në kuadër të ditëve përkujtimore në lidhje me ngjarjet e Luftës së dytë Botërore Ministria e Arsimit realizoi këtë aktivitet, ku pasqyroheshin momentet kryesore historike të lidhura...

Formulari A1 shërben për të krijuar një database për maturantët dhe njëkohësisht për të përcaktuar lëndën me zgjedhje. Pas përfundimit të fazës së parë tek portali qeveritar e-albania, vazhdon plotësimi në faqen "Matura Shtetërore 2019", ku kontrollohen edhe një herë të dhënat e plotësuara në...

Kolegji Komunitar “Harry Fultz” ka çelur sezonin e dytë të regjistrimeve në kurse dhe programe profesionale në fushat: Teknologji Informacioni, Gjuhë të Huaja dhe Teknika të Aplikuara.Fillojmë së shpejti programet: Grafikë dhe Dizenjim (9 muaj); Administrim Rrjetesh Kompjuterike (6 muaj); Specialist IT (3 muaj); CISCO...

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key