“Harry Fultz” mbërrin majat...

“Harry Fultz” mbërrin majat...:). Uta Ibrahimi, alpinistja e parë shqiptare që është ngjitur në malin më të lartë në botë “Everest”. Dhe valëvitet prej saj në lartesinë e Everestit dhe flamuri i “Harry Fultz”. Falenderojmë Uten dhe trajnerin e saj Xhim Begeja.