"Kangaroo Albania 2017"!

Nxënës nga klasa e 2-të deri në të 12-të, mes tyre dhe shumë nga nxënësit tanë marin pjesë në konkursin ndërkombëtar Kangaroo 2017, organizuar nga Shoqata Shqipëtare e Matematikës në ambientet e Institutit "Harry Fultz".