Alumnus të suksesshëm

HFI ALUMNUS, vazhdon të nderohet me suksesin e ish-nxënësve tanë. Aq më tepër sot, të tre së bashku, duke referuar me profesionalizëm në Forumin e parë ndërkombëtar mbi Arkitekturën dhe Urbanizmin IFAO, me temë: “Cities in transition”. Krenarë për ju:

 

PhD. Arba Baxhaku – Universita’ Degli Studi Di Firenze, Facolta’ Di Architettura 

 

Marson Korbi – Politecnico di Bari, Facoltà di Architettura, 

 

Sajmir Shtylla -Università Degli Studi di Ferrara

Aleksandër Bello, një ish-student i shkollës “Harry Fultz” u maturua në vitin 2011. Më pas nisi studimet e larta për informatikë në një nga universitetet më me emër të botës, “Caltech” në ShBA. Tashmë, pas diplomimit me fletë nderi, ai punon për kompaninë “Whatsapp” në Kaliforni.

2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key