Gëzuar Festat e Nëntorit nga Harry Fultz!

Gëzuar Festat e Nëntorit nga Harry Fultz!

Po risjellim çaste gëzimi nga festimet e vitit të kaluar. Sa shumë ngjyra kemi pasur, sa afër njëri tjetrit kemi qenë dhe të gjithë bashkë. Sa shumë na mungojnë të gjitha këto… Ky vit na tregoi se dashuria kapërcen çdo distancë, çdo mungesë përqafimi, aty ku është dashuria aty është jeta.

Dashuria është fitimtare, bashkë do tja dalim!