Jemi gati! Rrugëtimi ynë po nis!

Jemi gati! Rrugëtimi ynë po nis!

“Harry Fultz” për vitin akademik 2020-2021 do të adoptojë përdorimin e teknologjisë për mësimdhënien e përzier në klasë dhe në distancë. Do të përdoret platforma Google Suite Educational. Krijimi i llogarive për të gjithë mësuesit dhe nxënësit me email unik të shkollës. Trajnim i mësuesve për përdorimin e Google Classroom dhe Google Meet. Udhëzues për përdorimin e platformës për mësuesin dhe nxënësin. Shkollën e bëjnë njerëzit e jo vetëm muret! Do të jemi bashkë gjithmonë e gjithkund! Dhe bashkë do t’ia dalim!

 

Suksese të gjithëve! Ju presim!