“Shqipëria, vendi i parë europian pa qese plastike”

“Shqipëria, vendi i parë europian pa qese plastike”

Dje Instituti “Harry Fultz” ka mirëpritur Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi dhe një grup të rinjsh të ekipit kombëtar të volejbollit dhe Fakultetit të Mjedisit.

Me një ndjeshje miqësore mes të rinjve ka startuar fushata sensibilizuese: “Shqipëria, vendi i parë europian pa qese plastike”.

Mes të rinjve ka qenë edhe Cindy Marina Miss Univers Albania 2019, studente dhe volejbolliste e kombëtares shqiptare e cila kauzën e saj ia ka kushtuar mjedisit dhe kësaj nisme.