Të mësojmë duke u argëtuar…

Të mësojmë duke u argëtuar…

Kolegji Komunitar çel regjistrimet për kurset verore:

💢SUMMER SCHOOL – 4 Javë (për fëmijët e moshave 10 – 15 vjeç)
-Arte dhe argëtim: Autocad, Fotografi, Dizenjim, Kinema, lexim librash ,etj
-Gjuhë e huaj: Anglisht/ Gjermanisht/ Spanjisht 
-Aktivitete Sportive: Volejboll, Basketboll, Tenis, Futboll; Lojëra tavoline: Shah, Ping-pong…etj

💢ROBOTIKE PER FEMIJE – 40 orë (për fëmijët e moshave 12 – 16 vjeç)
-Robotikë
-Programim Kompjuterik
-Qarqe Elektrike

FILLOJME NE QERSHOR!

Për më shumë informacion apo regjistrim:
☎️+35542228746; 06820601282018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key