Sa shumë aktivitete sportive në “Harry Fultz”!

Sa shumë aktivitete sportive në “Harry Fultz”!

Një vit i ri shkollor në Fultz do të thotë një vit i ri Olimpik, gjatë të cilit organizohen aktivitete të ndryshme sportive për nxënësit e shkollës: ndeshje miqësore në kategoritë futboll, volejboll dhe basketboll, quizi olimpik i viteve të para, street-volley dhe street-basket e shumë të tjera.

Në vazhdim të aktiviteteve sportive të organizuara gjatë gjithë vitit nga Departamenti i Edukimit Fizik kanë përfunduar finalet e ndeshjeve midis klasave në: futboll, volejboll, basketboll dhe street volley.

Ndërkohë është duke u zhvilluar kampionati i shahut ndërmjet nxënësve të shkollës. 90 ka qenë numri i nxënësve në këtë konkurs. Ka mbetur të zhvillohet gjysmëfinalja dhe finalja. Gjithashtu do të zhvillohen edhe finalet e futbollit ndërmjet viteve të treta dhe të katërta.

Aktivitetet sportive do të vazhdojnë me kampionatin e basketbollit (djem) që organizohet nga Bashkia e Tiranës, kampionatin e volejbollit mix (djem dhe vajza) organizuar nga Federata e Volejbollit dhe Këshilli i Europës. Vajzat e grupit të aerobisë do të performojnë në fazën finale të Art-fest, organizuar nga Bashkia e Tiranës.

Aktivitetet sportive do të kulmojnë me ceremoninë e Ditës Olimpike, ku do të zhvillohet edhe ceremonia e dhënies së trofeve dhe çertifikatave.2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key