Matura 2018-2019!

Matura 2018-2019!

Sot në “Harry Fultz” nxënës të drejtimeve biznes dhe gjimnaz i përgjithshëm janë vendosur përballë testeve përgatitore të Maturës Shtetërore.

Nxënësit e biznesit kanë zhvilluar provimin e teorisë profesionale. Ky provim i cili përmban pyetje nga tre lëndë kryesore: Kontabilitet, Ekonomi dhe Menaxhim, konsiston në parapërgatitjen e maturantëve për provimet që i presin në qershor. Edhe gjimnazistet kanë kryer të njëjtin provim, por në lëndën e matematikës.

Qëllimi i këtyre testimeve është orientimi i nxënësve me provimet e MSH 2019, konstatimi i nivelit për secilin maturant.

Suksese maturantëve!2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key