Gëzuar Mësues të dashur!

Gëzuar Mësues të dashur!

Instituti “Harry Fultz” uron stafin e tij dhe gjithë mësuesit kudo! Në këtë ditë të veçantë, ju urojmë JU, kudo që jetoni e punoni, Gëzuar 7 Marsin, ditën tuaj!

Në këtë ditë ne ju nderojmë për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, po jepni e do të jepni për mësimin dhe edukimin e fëmijëve.

Dhe detyra kryesore sot, është të përcjellim frymën e përkushtimit dhe të punës me pasion në brezat e ardhshëm.2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key