Viktimat e Holokastit – Projekt në lëndën e Historisë

Viktimat e Holokastit – Projekt në lëndën e Historisë

Ditën e Hënë, nxënësit e “Harry Fultz” kanë marrë pjesë në një aktivitet që kujtoi viktimat e Holokaustit. Në kuadër të ditëve përkujtimore në lidhje me ngjarjet e Luftës së dytë Botërore Ministria e Arsimit realizoi këtë aktivitet, ku pasqyroheshin momentet kryesore historike të lidhura me holokaustin. Nxënësit tanë formuan një grup dhe përgatitën material në lidhje me temën. Pjesë e këtij grupi ishin nxënës nga vitet e dyta dhe të treta si dhe anëtarë të klubit të Historisë.

Nxënësit krijuan një web, i cili përmbante disa menu si: Fakte, Foto galeri, Video galeri dhe Kuriozitete mbi holokaustin. Ata ndërtuan gjithashtu një material filmic, i cili përcillte me pamje dhe zë momentet kryesore rreth temës si dhe një prezantim që shpjegonte hap pas hapi etapat dhe zhvillimet e holokaustit.

 Puna e nxënësve u përqëndrua në grupe te cilët u drejtuan nga mësuesit e historisë së shkollës, Mirela Islami, Bruna Majtara dhe Evelina Noga.

Nga ky projekt nxënësit patën vlerësime pozitive. Një nga shoqatat, pjesëmarrëse në këtë aktivitet shprehu vlerësim për punën e nxënësve dhe u tregua e gatshme të bashkëpunojë me shkollën tonë në projektet e ardhshme.2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key