Mesazh: Njohuritë mbi Aktivitetin Fizik, janë po aq të rëndësishme sa vetë ai!

Mesazh: Njohuritë mbi Aktivitetin Fizik, janë po aq të rëndësishme sa vetë ai!

Në muajin Janar nxënësit e klasave të ndryshme të shkollës prezantuan projekte me tematika të larmishme, të cilat kishin lidhje me lëndë të tjera si: Histori, Biologji dhe Fizikë.

Temat e trajtuara ishin: Edukimi Olimpik, Lojërat Olimpike dhe historia e tyre (në Antikitet dhe në Kohërat Moderne), Jeta dhe Veprimtaria e Pierre de Coubertin, Organizimi i Ditës Olimpike në Harry Fultz, Roli i Edukimit Fizik në Eleminimin e Stresit, Dëmtimet gjatë aktivitetit fizik dhe shërimi i tyre.

Në prezantimet e tyre, nxënësit trajtuan çështje të rëndësishme dhe bashkëkohore si: Të ushqyerit shëndetshëm, sa më shumë aktivitete fizike dhe sportive, mënyra që ndihmojnë në parandalimin e OBEZITETIT.

Prezantimi i temave u realizua nëpërmjet projekteve në powerpoint, videove të realizuara nga vetë nxënësit, eseve dhe ne fund u shoqërua me diskutimet mes tyre në auditor.2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key