Gëzuar Festat e Nëntorit!!!

Gëzuar Festat e Nëntorit!!!

“Të gjitha çohen në vend dhe plotësohen me një fjalë dhe me një vepër të vetme: Të sakrifikohemi !”

Kjo thënie kaq e zgjuar hapi sot aktivitetin e radhës të organizuar aq larmishëm nga Klubi i Historisë me mësuese Bruna Majtara dhe Mirela Islami dhe Klubi “Miqtë e librit” me mësuese Dhurata Tahiri.

Shkolla jonë e ka kthyer tashmë në traditë organizimin e këtyre festave. Bashkëpunimi shumë i mirë dhe ndërthurja e të dy klubeve të cilat u bënë pjesë e këtij eventi, shpalosi më së miri vlerat e shkollës dhe nxënësve të cilët prezantuan plot mjeshtëri në këtë aktivitet.Klubi i Historisë dhe klubi “Miqtë e librit” ndërthurë fakte historike e informative me veprat artistike.

Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës të viteve të para, dyta dhe të treta. Kryesisht aktiviteti u bazua mbi temë kryesore shpallja e Pavarësisë dhe përpjekjet dhe luftrat nëpër të cilat kaloi vendi ynë për të arritur këtë ditë të shënuar. Prezantimet u paraqitën mjaft mirë nga klasat:II-9; II-10; III-5; III-10 si dhe recitime të interpretuara me pathos nga nxënësit Juna Aga, Enxhi Mersini, Maringlen Shira si dhe kënga “Duaje Atdheun” nga nxënësit e klasës I-1. Për ta mbyllur me grupin e valleve, i cili krijoi një atmosferë festive.

Kështu festofshim gjithmonë! Gëzuar Shqipëri!2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key