Zemrat plot për një botë më të mirë!

Zemrat plot për një botë më të mirë!

Për të përmbyllur veprimtarinë trijavore “Të dhurosh DASHURI”, bashkë me nxënësit e gjimnazit, shkuan edhe nxënësit maturantë të degës së Biznesit. Tanimë për punonjësit e drejtuesen e qendrës ne nuk jemi vizitorët kureshtarë. Shumë prej nxënësve njihen si “miqtë që vijnë për të mësuar e luajtur me ne”. Dijnë oraret dhe rradhën e punëve në qendër, që nga ngrënia në mensë e deri te studimi e zbavitja, kështu që orientohen lehtë duke ndihmuar. Silvestri mëson Lusianon, Paola, Sidorelën; Luka, Glea, Eraldi, Igli e Marigleni, shërbejnë ushqimin në mensë; Ardita Enesti, Regimi e Jona luajnë me Marselin e fëmijët e tjerë.

Duke falënderuar drejtuesen e qendrës, zonjën E. Rahmani, punonjës, mësues e psikologë: Mirën, Bledin e gjithë stafin të cilët bënë të mundur që krahas emrave të organizatave botërore të renditen ndër vullnetarët e kësaj qendre komunitare edhe emrat e nxënësve të “Harry Fultz” mbyllëm sot veprimtarinë e organizuar, por jo vullnetariatin. Secili prej nesh ndjen se duhet të jemi mbështetje për ata fëmijë, DHE DO TË JEMI!2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key