“Të dhurosh DASHURI!”

“Të dhurosh DASHURI!”

Sot një grup nxënësish të shkollës sonë shkuan në një nga katër qendrat sociale të bashkisë në ndihmë të njerëzve në nevojë. Nuk ishin atje si vizitorë, por si vullnetarë për të ndihmuar. Me asistencën e punonjësve dhe drejtueses së qendrës, shërbyen ushqimin në mensë, ndihmuan më të vegjlit të punonin mësimet e u zbavitën të gjithë në sheshin e lojërave.

U rrëzëllinin sytë e u qeshnin zemrat. Jetojmë të gjithë nën të njëjtin diell si pjesë e të njëjtës botë. Nëse fati ka harruar ndonjërin prej nesh, është koha t’i japim dorën, që nesër të jemi bashkë e më shumë në këtë udhë të madhe për këtë mision fisnik.2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key