Java Europiane e Sportit!

Java Europiane e Sportit!

Java europiane e sportit ka pasur si qëllim të promovojë sportin dhe aktivitetin fizik për të gjithë, pavarësisht moshës apo nivelit të fitnesit. Ajo ka bashkuar 32 vende për të inkurajuar shëndetin, gëzimin dhe një shoqëri më aktive.

Kjo javë është zhvilluar në datat 23 – 30 Shtator, me evente kudo në të gjithë Europën. Gjatë kësaj jave të gjithë europianët janë përfshirë në aktivitete fizike. Java Europiane ështe një lëvizje që ka nisur në vitin 2015 dhe ka inspiruar miliona njerëz në 32 vende për të qënë më aktivë (#BeActive) në jetën e tyre të përditshme.

Në kuadër të Javës Europiane “Sport pa kufij”, departamenti i edukimit fizik ka zhvilluar aktivitete në sportet: Basketball (Djem), Street Basket (Mix), Volleyball (Vajza), Street Volley (Mix) dhe Football (Djem) në praninë e grupit aerobik të vajzave të shkollës.

Tradita e ekselencës vazhdon!2018 Windows 10 Professional 64 Bit Product Key Torrent Microsoft Office 2016 Professional Plus Product Key Free Download windows 10 pro professional product key windows 7 64 bit ultimate product key microsoft office 365 2016 professional plus product key windows 7 ultimate x64 product key microsoft office professional plus 2016 en us product key Free Windows 10 Professional Product Key Generator windows 10 professional product key 64 bit Upgrade To Windows 10 Professional With Product Key Windows Product Key