COVID-19 VIRUS 

Njoftim: MINISTRJA  E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE, INFORMON PËR SHTYRJEN PA AFAT TË MASAVE SHTRËNGUESE ME QËLLIM KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19. Qendrojne te mbyllura deri ne perfundim te epidemise te gjitha cerdhet, kopshtet, shkollat, te gjitha institucionet arsimore publike dhe jopublike. Ne keto kushte, Instituti “Harry Fultz” do te vazhdoje mesimin online permes platformave Google classroom dhe Zoom. Per me tej, ne faqen tone te internetit dhe ne Facebook do te gjeni informacion te vazhdueshem mbi ecurine procesit mesimor.

COVID-19 VIRUS 

Lajme dhe njoftime ne lidhje me vazhdimesine e mesimit online

Kushtuar penës së artë të Dritëroit!

Para pak ditësh, në kuadër të muajit të letërsisë, nxënësit tanë organizuan pasditen tematike kushtuar jetës…

Lexo më shumë

ROBOTIKA 2019 – 2020

Javën e kaluar në ambjentet e auditorit të Institutit “Harry Fultz” u zhvillua prezantimi i hapjes së Kampionatit të Robotikës 2019 – 2020…

Lexo më shumë

“Shqipëria, vendi i parë europian pa qese plastike”

Dje Instituti “Harry Fultz” ka mirëpritur Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi dhe një grup të rinjsh….

Lexo më shumë

Ejani të studioni në “Harry Fultz”

aty ku tradita dhe profesionalizmi flasin të njëjtën gjuhë! Tek ne do të përfitoni nivelin më të lartë të dijeve në:

Shkencat bazë TIK – Elektronikë, Telekom, Sistemet Dixhitale, Rrjeta Kompjuterike, Manaxhim, Marketing, Financë, Auto – Diagnostifikim – Mekanikë

Tashmë mund të rregjistroheni dhe online në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/1HkQzKdBNi2r-h9Xd_EbeZqkwSSQ39FTbdp0o6m5POe4/viewform?edit_requested=true

Programet mësimore të drejtimeve të studimit

Lexoni artikujt tanë

“Harry Fultz” për vitin akademik 2020-2021 do të adoptojë përdorimin e teknologjisë për mësimdhënien e përzier në klasë dhe në distancë. Do të përdoret platforma Google Suite Educational. Krijimi i llogarive për të gjithë mësuesit dhe nxënësit me email unik të shkollës. Trajnim i mësuesve......

Para pak ditësh, në kuadër të muajit të letërsisë, nxënësit tanë organizuan pasditen tematike kushtuar jetës dhe veprës së Dritëro Agollit. Për jetën e njerëzve të mëdhej ka gjithmonë kureshtje, por Dritëroi ka qenë sa madhështor në veprën e tij, aq i thjeshtë në jetë.......

Javën e kaluar në ambjentet e auditorit të Institutit “Harry Fultz” u zhvillua prezantimi i hapjes së Kampionatit të Robotikës 2019 – 2020. Vazhdon në këtë edicion të 6-të sfida teknologjike në Robotikë dhe aftësi ndërdisiplinore me nxënësit e Klubit të Robotikës. Skuadrat do të......

Projekte/Prezantime nga Mësimi Online

https://youtu.be/IUm05mPDcM0 Mësimi i Biologjise me klasat e 10-ta....

https://youtu.be/qBZnoy5aaw4 Tema e pyetjeve të maturës:Migjeni, jeta, vepra, veçoritë e tyre...

https://www.dailymotion.com/video/x7t25w5 Personalitet e letërsisë shqiptare janë frymëzim për nxënësit tanë që të krijojnë punë të bukura....

Ku ndodhemi

Rruga “Asim Vokshi”, Tirane

 

Tel: +355 4 2222 008

 

Cel: 069 60 22 008

 

Fax: +355 42222 008

 

Email: info@harryfultz.edu.al